AUDIO PODCAST: Aleksandar Rakas uoči nastupa na KSW 58 priredbi

Aleksandar Rakas

Aleksandar Rakas i ekipa “uppercut.hr” odradili su intervju povodom njegovoj debija u KSW organizaciji

Aleksandar Rakas je 30-godišnji hrvatski MMA borac, profesionalnog scorea 16-7. Član je popularnog “Cro Cop Teama”, a svoj KSW debi trebao je odraditi još 2019. godine u zagrebačkoj Areni.

Tamo mu je protivnik trebao biti opasni Krystian Kaszubowski, ali je Aleksandar večer prije priredbe bio prisiljen otkazati meč zbog ozljede. Svoj posljednji nastup odradio je u Japanu u listopadu 2019. godine. Protivnik mu je bio Kenta Takagi, a završio ga je gušenjem s leđa u drugoj rundi. Radilo se o “Pancrase 309” priredbi.

Ipak, konačno je uspio ugovoriti debi u KSW-ovom kavezu. Protivnik će mu biti atraktivni Michal Michalski, profesionalnog scorea 8-4. Michalski je u KSW-u nastupio četiri puta te je čak tri puta odnio bonus za borbu večeri. Upravo je zbog toga poljska organizacija na svom Instagram profilu ovaj meč najavila kao susret ‘stroja za bonuse i Cro Copovog učenika’. Poljak je također bivši suparnik Save Lazića.

Aleksandar Rakas u ovaj meč ulazi s nizom od četiri pobjede. U intervjuu na našem YouTube kanalu Aleksandar nam je ispričao kako je došlo do ugovaranja borbe, u kakvoj je trenutno formi te o treniranju u dvorani velikog Mirka Filipovića.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime