Damir Hadžović ugovorio je novu borbu u UFC-u

Damir Hadžović
PHOTO: Per Haljestam-USA TODAY Sports

Bosanski MMA borac, Damir Hadžović, ugovorio je novu borbu u najvećoj svjetskoj organizaciji

Prema dosadašnjim informacijama radi se o priredbi koja se održava 8. svibnja. Protivnik protiv kojeg će se boriti Damir Hadžović biti će 28-godišnji Nikolas Motta. Njegov trenutni profesionalni score je 12 pobjeda uz 3 poraza. Poznato je kako je svoju priliku u UFC-u zaslužio nastupom na Dana White Contender Seriesu. Pobijedio je Joseph Lowryja jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde borbe. Trenutno se nalazi u nizu od 3 pobjede. Posljednji poraz u karijeri nanio mu je Robert Hale u 864 Fighting Championship organizaciji.

S druge strane, vrijedi spomenuti kako je Damir Hadžović u 7 nastupa u UFC-u ostvario je 4 poraza i 3 pobjede. Posljednju borbu odradio je protiv Renata Moicana koji ga je pobijedio za samo 44 sekunde “rear-naked chokeom” u ožujku prošle godine. Prije toga poraze u UFC-u Damiru Hadžoviću nanijeli su Christos Giagos odlukom sudaca, Alan Patrick odlukom sudaca te Mairbek Taisumov nokautom. Pobjede je ostvario protiv Marcin Helda nokautom koljenom, Nick Heina podijeljenom odlukom sudaca te Marco Polo Reyesa tehničkim nokautom.

Nastup 8. svibnja za Damira Hadžovića mogao bi biti od presudnog značenja za njegovu budućnost u UFC-u. Trenutno UFC Fight Night priredba koja se održava 8. svibnja nema službeno potvrđenu glavnu borbu večeri, ali je dogovoreno osam borbi za taj datum.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime