Derrick Lewis: “Mogao se pretvoriti u Undertakera i pojesti sve te udarce!”

Derrick Lewis
PHOTO: Chris Unger / Zuffa LLC

Četvrti izazivač teške kategorije, Derrick Lewis, na zanimljiv način pokušao je opravdati svoje udarce nakon nokauta

U noći sa subote na nedjelju održala se UFC Vegas 19 priredba u Las Vegasu. U naslovnoj borbi večeri susreli su se Derrick Lewis i Curtis Blaydes. Prva runda je bila poprilično napeta, ali i izjednačena. Na početku druge runde, nakon neuspješnog prvog pokušaja obaranja Blaydes se odlučio na ponovni pokušaj rušenja koji ga je na kraju koštao nokauta. Lewis je dočekao Blaydesa na odličan “uppercut” koji ga je poslao nokautiranog na pod. Nakon nokauta, Lewis je uputio dva teška udarca nakon nokauta koji su prema mnogima bili i više nego nepotrebni.

Na press konferenciji, Derrick Lewis se dotakao te teme i na šaljiv način pokušao opravdati svoje postupke:

“Ne mogu se tako jednostavno isključiti iz borbe. Neki borci to mogu, ali ja to ne mogu. Ja moram čekati da me sudac zaustavi jer nikada ne znate što se može dogoditi. Puno toga se moglo dogoditi. Mogao se pretvoriti u Undertaker i pojesti sve te udarce. Nikada ne znate. Idete do kraja dok sudac ne kaže da stanete.”

Derrick Lewis pobjedom nad Curtis Blaydesom došao je do 4. uzastopne pobjede u UFC-u. Prije toga svladao je Ilir Latifija, Blagoy Ivanova i Alexei Oleinika. Također, izjavio je kako je spreman za iduću borbu, a za protivnika u njoj naveo je Alistair Overeema.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime