(FOTO) Pogledajte koliko je gadan bio ubod u oko Leon Edwardsa!

Leon Edwards
PHOTO: Jeff Bottari / Zuffa LLC / Getty Images

Ovom fotografijom pobijene su sve sumnje koje su nastale oko prekida borbe

U večeri sa subote na nedjelju održala se još jedna priredba u organizaciji UFC-a. U glavnoj borbi večeri UFC Vegas 21 priredbe susreli su se 3. i 13. izazivač velter kategorije. Radi se o Leonu Edwardsu i Belal Muhammadu. Leon Edwards je prihvatio spomenutu borbu na „short-notice“ nakon što je borba njega i Khamzata Chimaeva bila otkazana po treći put zbog zdravstvenih problema Chimaeva. Predsjednik UFC-a, Dana White, u tjednima prije borbe izjavio je kako bi Edwards pobjedom osigurao napad na titulu velter kategorije.

S druge strane, Belal Muhammadu ovo je bio prvi nastup i glavnom dijelu programa priredbe. Borba je nakon dobrog starta i prve runde završila u početnim sekundama druge runde. Naime, u prvoj rundi je Belal pretrpio ubod u oko od strane Edwardsa. Borba je bila nekoliko trenutaka prekinuta, ali se nastavila nakon što je Belal ustanovio kako može nastaviti borbu. U 18. sekundi druge runde, borba je opet bila prekinuta zbog ponovnog uboda u oko, ali ovaj put Muhammad uz liječničku zabranu nije mogao nastaviti borbu.

Danas je izašla fotografija iz borbe koja prikazuje koliko je gadan bio ubod u oko od strane Edwardsa.

 

Nakon borbe, Leon Edwards se korektno ispričao svom protivniku te izrazio žaljenje zbog takvog raspleta događaja. Vjerujemo kako Leon Edwards itekako ima zašto žaliti zbog toga što će nakon ovoga zasigurno morati odraditi još jednu borbu prije nego što dobije priliku za napad na titulu velter kategorije.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime