Israel Adesanya o opravdanju Paula Coste: “Treba prihvatiti činjenicu da je izgubio”

Israel Adesanya
PHOTO: Josh Hedges/Zuffa LLC

Prvak UFC srednje kategorije reagirao je na nedavno Costino opravdanje o razlogu poraza u njihovom dvoboju

Paulo Costa je u svom nedavnom YouTube videu izjavio kako je noć prije borbe s Adesanyom popio cijelu bocu vina te da je to razlog njegove loše izvedbe u Octagonu. Israel Adesanya je jučer u gostovanju za MMAJunkie regirao na tu tezu.

“To je jednostavno smiješno. Postoje određene stvari koje sam i ja radio prije nekih svojih borbi te sam naučio iz svojih grešaka. Ali usprkos tim greškama, ušao bih u kavez i odradio svoj posao.

“Reći ću vam jednu stvar. Najbolje što sada može napraviti je prihvatiti činjenicu da je izgubio. Isprašio sam mu gu*icu. Ova opravdanja koja sada smišlja će mu samo naštetiti dugoročno. Smišlja izlike jer njegov ego ne može podnijeti činjenicu da mu je ’The Skinny Clown’ isprašio du*e.

“Jednostavno progutaj svoj ego. Dobio si batine. Vrati se na ploču za crtanje i preispitaj svoju taktiku. Ne možeš ostati samo na ovome, jer ako to učiniš – ovo je moj savjet – nikad nećeš stići daleko u životu ili u ovoj igri.”

Napomenimo, Israel Adesanya bori se ove subote u svom možda i najbitnijem meču karijere. Radi se o borbi za pojas poluteške kategorije UFC-a. U slučaju da osvoji pojas, postat će tek peti borac u povijesti koje istovremeno drži dva pojasa organizacije.

S druge strane, Paulo Costa svoj sljedeći nastup imat će sljedećeg mjeseca. Protivnik će mu biti sjajni Robert Whittaker te će pobjednik te borbe vrlo vjerojatno biti izazivač za pojas srednje kategorije. U pitanju je UFC Fight Night priredba, datuma 17. travnja (aprila).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime