Kamaru Usman: “Odbio je zaraditi dobru lovu!”

Kamaru Usman
PHOTO: Chris Unger / Zuffa LLC

Prvak velter kategorije, Kamaru Usman, smatra kako je Colby Covington napravio ogromnu pogrešku odbivši borbu protiv Edwardsa

Nakon što je Khamzat Chimaev ponovno otkazao svoj nastup na UFC Fight Night priredbi čiji naslov je trebala nositi borba Chimaeva i Leon Edwardsa, predsjednik UFC-a, Dana White, izjavio je kako UFC radi na dogovaranju borbe Covington vs. Edwards. Borba prvog i trećeg izazivača velter kategorije izgledala je kao savršen “match-up”, ali ne i za Colby Covingtona. On želi samo jednog protivnika, a to je Kamaru Usman.

Pregovori su “pali u vodu” nakon što je objavljeno kako je Belal Muhammad prihvatio borbu protiv Edwardsa. Colby Covington povodom toga izjavio je kako za njega borba protiv trećeg izazivača velter kategorije nema smisla te da pobjedom ne dobiva mnogo.

Prvak velter kategorije, Kamaru Usman, nije bio impresioniran odlukom Covingtona te je izjavio kako je po njegovom mišljenju Covington napravio ogromnu pogrešku.

“Mislim da je napravio ogromnu pogrešku. Tko bi odbio dobru zaradu? Odbio je zaraditi dobru lovu. Grozno. Ne možeš to napraviti. Možda se ne bori za novac, ali ne možeš odbiti borbu ni zbog obožavatelja. Nisi najdraži UFC-u pa da možeš sjediti i birati borbe. Ne prodaješ tako puno PPV da bi mogao birati borbe.

Mislim da je najbolji način da zaslužiš napad na titulu tako da se odeš boriti protiv Edwardsa i potvrdiš to. Postoji li bolji način nego da nokautiraš trećeg izazivača? On [Edwards] napada vrh. On je na svom putu prema gore. Postoji li bolji način od pobjede nokauta? Odbio je borbu i mislim da je napravio ogromnu pogrešku.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime