Khabib Nurmagomedov najavio povratak u Octagon?!

Khabib Nurmagomedov
PHOTO: Valery Sharifulin \ TASS / Getty Images

Prvak lake kategorije UFC-a, Khabib Nurmagomedov, zbunio je i dao nadu obožavateljima novom objavom

Prvak lake kategorije najavio je odlazak u sportsku mirovinu nakon posljednjeg nastupa na UFC 254 priredbi prošle godine. Svladao je tada privremenog prvaka, Justina Gaethjea, prisiljavanjem na predaju u drugoj rundi borbe. Vrijedi spomenuti kako se Khabib Nurmagomedov i dalje vodi kao prvak lake kategorije. Kao razlog odlaska naglasio je da je to bila želja njegove majke koja nije htjela da se Khabib bori bez prisustva svog pokojnog oca.

Glavni razlog da se Khabib Nurmagomedov i dalje vodi kao prvak je zbog predsjednika UFC-a. Naime, Dana White ne želi odustati od Nurmagomedova te ga planira nagovoriti na povratak. Nekoliko puta su se susreli na sastancima. Ali izgleda kako je to sve bilo bezuspješno te da se Khabib čvrsto drži svoje odluke.

Prema posljednjoj objavi na svom Twitter profilu, izgleda kako se Khabib Nurmagomedov susreo s bivšim čelnikom UFC-a. Radi se o Lorenzu Fertitti koji je poznat po svojim pregovaračkim sposobnostima za vrijeme svoje „vladavine“.

“Lorenzo, drago mi je što sam te vidio”, napisao je Nurmagomedov na Twitteru, a uz fotografiju je označio i Danu Whitea i napisao: “pošalji mi lokaciju.”


Ovom objavom Nurmagomedov ponovno je probudio maštu kod vjernih obožavatelja koji s nestrpljenjem očekuju rasplet događaja povezan s njegovom mirovinom. Da li je ovo samo zezancija upućena Dani Whiteu ili ozbiljna odluka Khabiba ostaje nam za vidjeti u daljnjem periodu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime