Paige VanZant: “U Bare Knuckleu zarađujem 10 puta više nego u UFC-u”

Paige VanZant
PHOTO: MMA Fighting

Američka borkinja čini se prilično zadovoljnom glede svog ugovora u Bare Knuckle organizaciji

Kada je Paige VanZant raskinula ugovor s UFC-om i postala slobodnom borkinjom, mnogi su očekivali njezin prelazak u Bellator. Iako su joj navodno i oni ponudili ugovor, ona se odlučila potpisati ugovor s BKFC organizacijom.

“Zaista sam imala sreće što sam stigla iz UFC-a. Imala sam toliko organizacija koje su bile zainteresirane i zaista nisam bila sigurna kamo će moja karijera ići”, rekla je Paige na BKFC press konferenciji.

“Imala sam dvije velike ponude koje su bile u konkurenciji: Bare Knuckle ili Bellator, za kojeg se bori se moj suprug. Znam da sam imala puno ljudi – svoje trenere, supruga, svi su željeli da odem u Bellator.

“Ali, morala sam ići tamo gdje leži moja strast i doista znam da je ovo organizacija kojoj pripadam.

“Ovo je ono za što sam bila najstrastvenija. Tu se vidim najuspješnijom. Apsolutno volim svoje boks i to je ono po čemu sam bila poznata u UFC-u. Dakle, uzbuđena sam što sam došla ovdje i što ću pokazati koliko sam tvrda.

“To je jedna stvar koju nosim tijekom cijele karijere i nitko ne može reći da definitivno nisam jedna čvrsta djevojka. Planiram pokazati svoju sreću da se nalazim u poziciji gdje se mogu boriti za organizaciju koju volim.”

Paige VanZant je svoj debi u BKFC organizaciji odradila sinoć na Floridi, gdje je poražena od Britain Hart jednoglasnom odlukom sudaca. Osim pronalaženja nove strasti, VanZant otkrila je kako u “Bare Knuckleu” zarađuje 10 puta više nego što je to bilo u UFC-u.

“Ovdje sam s razlogom. Bila sam u UFC-u šest godina i plaćena sam 40 000 USD (za nastup) i 40 000 USD (za pobjedu). Sada dobivam 10 puta više, radeći ono što volim.

“Dakle, očito ne idem nikamo. Jako sam sretna što se borim ovdje i uzbuđena sam glede sljedećih nastupa”, zaključila je VanZant.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime