Ponovno je otkazana borba Khamzat Chimaeva i Leon Edwardsa

Khamzat Chimaev
PHOTO: Chris Unger/Zuffa LLC

Senzaciju UFC-a u 2020. godini, Khamzat Chimaeva, nećemo gledati idućeg mjeseca u borbi protiv Leon Edwardsa

Borba Leon EdwardsaKhamzat Chimaeva otkaza je po treći put. Razlog ponovnom otkazivanju borbe su nuspojave Khamzat Chimaeva nakon preboljenja COVID-19 virusa. Prvi put se borba trebala održati 20. prosinca prošle godine.

Potom je bila prebačena za 19. siječnja ove godine, no također je bila otkazana zbog COVID-19 virusa. Posljednji put borba se trebala održati 13. ožujka, ali kao što je navedeno na početku članka, borba je ponovno otkazana.

U jučerašnjem intervjuu za ESPN, predsjednik UFC-a, Dana White, potvrdio je kako je borba Chimaeva i Edwardsa otkazana. UFC je odustao od borbe između spomenutog dvojca te je u potrazi za novim protivnikom Leon Edwardsa.

Najistaknutija imena koja se spominju kao mogući protivnici Edwardsa su Stephen Thompson i Michael Chiesa. Stephen Thompson nalazi se u nizu od dvije pobjede. Svladao je Geoff Neala te u 2019. godini Vicente Luquea. Thompson je rangiran kao peti izazivač velter kategorije.

Michael Chiesa trenutno se nalazi na šestom mjestu ljestvice izazivača velter kategorije. Također, u nizu je od četiri pobjede. Posljednju borbu odradio je prošlog mjeseca u kojoj je pobijedio Neil Magnyja jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi borbe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime