Stefan Negucić dogovorio je novu borbu u SBC-u

Stefan Negucić
PHOTO: SBC

Veliki potencijal balkanske velter kategorije ugovorio je svoj novi meč

Vraća se Stefan Negucić! Neporaženi 27-godišnjak dogovorio je novu borbu unutar SBC organizacije. Protivnik u vjerojatno najvećem meču dosadašnje karijeri bit će mu Gruzijac Aslan Gorgishvili.

Gorgishvili je u dosadašnjem dijelu karijere odradio 6 borbi, od kojih je pobijedio 5. Neugodnom gruzijskom borcu ovo će biti debi unutar SBC-a te ga potencijalna pobjeda dovodi do vrata najjačih svjetskih MMA organizacija, kao što je to više puta bio slučaj s borcima ove organizacije.

Napomenimo, iz SBC-a u UFC prešli su borci poput Duška Todorovića, Stefana Sekulića i Michela Peireire.

S druge strane, Stefan Negucić (8-0 MMA) vraća se aktivnoj borilačkoj karijeri nakon brojnih problema s ozljedama. U zadnje tri godine odradio je tek dva meča. Posljednji protivnik bio mu je Tarik Žunić u studenom prošle godine. Njega je savladao tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Stefana se smatra jednom od najvećih potencijala velter kategorije na ovim prostorima. Borac iz Secutor akademije imat će priliku sav raskoš svog talenta pokazati u borbi s Gorgishvilijem, datuma 13. ožujka/marta.

Radi se o SBC 30 Revenge priredbi, a već prije službeno su najavljeni nastupi poznatijih balkanskih boraca. Stanislav Krofak borit će se s Predragom Bogdanovićem, Stefan Zvijer sa Slavoljubom Mitićem, a Miro Jurković s Milošem Kostićem.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime