Vaso Bakočević dogovorio je novu MMA borbu u Rusiji

Vaso Bakočevič
PHOTO: Meridian Sport

Popularni crnogorski borac vraća se MMA borbama, a protivnik će mu biti vrlo dobri Alexey Makhno

Vaso Bakočević dogovorio je svoju novu MMA borbu! Radi se o ruskoj organizaciji imena “AMC Fight Nights”, a Vaso će svoj meč odraditi 16. ožujka (marta) u Moskvi. Protivnik će mu biti neugodni ruski borac, Alexey Makhno (21-6 MMA).

Radi se o borbi u velter kategoriji, a Vaso će u ovom meču predstavljati zastave Crne Gore i Srbije. “Psihopati” će ovo biti ovo biti prva MMA borba od srpnja (jula) 2020. godine, kada je poražen od Ivice Trušćeka giljotinom u drugoj rundi.

S druge strane, Alexey Makhno u ovaj dvoboj ulazi s nizom od tri pobjede, a posljednju je odradio upravo unutar “AMC Fight Nights” organizacije. Posljednji poraz doživio je u kolovozu (avgustu) 2019. godine.

Podsjetimo, Vaso se u međuvremenu okušao i u borbi bez rukavica. Radi se o Genesis priredbi koja je pod okriljem KSW organizacije. Tamo je prošle godine u svom “bare knuckle” debiju savladao Dariusza Rutkiewicza nokautom u drugoj rundi. Nakon toga je poručio:

“Je*eš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Kad me zahvatio lijevim krošeom, odmah sam mu pokazao da dođe. Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate.”

Najavio je kako u 2021. godini želi biti što aktivniji te po mogućnosti kombinirati MMA i “bare knuckle” borbe.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime