Vaso Bakočević poražen je na AMC priredbi u Rusiji

Vaso Bakočević
PHOTO: Fight Nights Global

Crnogorski MMA borac izgubio je u svom debiju u jakoj ruskoj organizaciji

Vaso Bakočević prije nekoliko trenutaka završio je svoju borbu u AMC Fight Nights promociji gdje je poražen jednoglasnom sudačkom odlukom. Protivnik mu je bio 30-godišnji Rus Alexey Makhno.

Makhno (22-6 MMA) je čak dva puta padao vagu za ovaj meč te je Vasi pripalo 50% njegovog honorara. Od početka borbe vidjela se očita razlika u veličini i kilaži ova dva borca. Vaso je svoju priliku tražio kroz klinč i bacanja, ali se ruski borac uspješno branio.

U posljednjoj rundi Makhno je uspio srušiti Vasu te ga iskontrolirati do kraja borbe. Uz ne tako veliku razliku u borbi i uz prednost domaćeg terena, Alexey je odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom.

Vaso Bakočević je najavio aktivnu 2021. godinu te se uskoro može očekivati nova najava meča za crnogorskog borca. U ovu borbu ušao je nakon sjajnog nastupa u Genesisu, organizaciji pod okriljem poljskog KSW-a.

Tamo je u drugoj rundi odličnom kombinacijom nokautirao Dariusza Rutkiewicza. Nakon toga je najavio svoje češće nastupe u “bare knuckle” sportu:

“Je*eš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Kada me zahvatio lijevim krošeom, odmah sam mu pokazao da dođe. Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime